Documentatie

Hieronder vindt u diverse documenten met betrekking tot onze school.

Schoolgids

Veel van de informatie die op deze website terug te vinden is, kunt u nog eens rustig nalezen in onze schoolgids. Klik hieronder om de schoolgids om te downloaden en te bekijken.

Schoolgids

Schoolondersteuningsplan

In een zogenaamd schoolondersteuningsplan wordt gelezen hoe de zorg aan leerlingen wordt georganiseerd. De zorg wordt in vier ringen ingedeeld en beschreven: standaardzorg, ondersteuning, speciale zorg en (een verwijzing naar) speciaal onderwijs. Klik hieronder om het plan te downloaden.

Schoolondersteuningsplan

Beleid toelating / verwijdering

In dit document wordt het beleid toegelicht rondom aannaam en weigering / schorsing en verwijdering. Daarnaast is er een stappenplan conform de afspraken binnen het SKBG verband.

Beleid verwijdering

Beleid toelating

Veiligheidsprotocol

Wij vinden dat we samen, als ouders, leerkrachten en kinderen, zorg moeten dragen voor een veilige leer- en speelomgeving. Binnen onze school maken we daarom gebruik van het veiligheidsprotocol. Klik hieronder om het veiligheidsprotocol van onze school te downloaden.

Volgt nog

Gedragsprotocol

Op onze basisschool is geen plaats voor agressief gedrag, discriminatie of diefstal. We verwachten van iedereen bij onze school dat hij of zij respect heeft voor de ander en diens eigendommen. We gaan tevens als verantwoord om met de omgeving van de school. Lees er meer over in ons gedragsprotocol hieronder.

Volgt nog

Aandacht
voor ieder kind!

Ouder groep 3

gogoanime