School

Wie zijn wij?

Basisschool De Vlier is de eerste daltonschool in Winterswijk. Kinderen leren bij ons zelfstandig werken en samenwerken. Reflecteren is hierbij een belangrijk onderdeel. De kinderen van onze school zijn mede eigenaar van hun ontwikkeling. Dit samen met de leerkracht en de ouders. De kwaliteiten van dalton zijn in de school tijdens de lessen, onze projecten, ons gebouw, onze leerkrachten, onze ouders en natuurlijk bij onze kinderen terug te vinden. Kinderen moeten gelukkig en succesvol kunnen zijn. Nu, maar ook later. Wij gaan ervoor om hen daar de kennis en vaardigheden voor aan te reiken. Zo dragen zij later op een succesvolle en gelukkige wijze bij aan de maatschappij.

Kijkje in de school

Hoe ziet onze school er eigenlijk aan de binnenkant uit? Dat kunt u hier ontdekken. Onze fotograaf heeft het uitgebreid in beeld gebracht. Kijk maar eens rond in onze lokalen, hallen en andere ruimtes. Ontdek in welke klasĀ  uw kind zit of naartoe gaat.

Kijkje in de school

Homepage (2)
School Kijkje In De School 1

Kom kennismaken

Is onze school iets voor u, maar wilt u graag eerst meer informatie? Kom dan kennismaken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Of meld u aan voor een rondleiding door de school. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Maak een afspraak